Street Art: Buenos Aires als openlucht museum

Mijn nicht kwam op bezoek in Buenos Aires. Ze is gek op fotografie en ze was dan ook als een vis in het water toen ik haar mee nam naar de wijken La Boca en San Telmo. Versteld van alle mooie graffiti die deze wijken rijk zijn. De meeste foto´s in dit artikel zijn dan ook van haar. Ik zal een korte beschrijving geven van de wijken waar de foto´s zijn gemaakt maar verder laat ik de foto´s  voor zich spreken.


Niet alleen in de Wijken La Boca en San Telmo vind je street art, heel Buenos Aires zal je versteld doen staan. De echtheid van de grafiti en beschilderingen zijn adembenemend. De artiesten hebben toestemming nodig van de huiseigenaar en zodra ze die hebben mogen ze hem beschilderen. Er komen de mooiste kunstwerken uit. Hier een paar foto´s die ik en mijn nicht hebben gemaakt in de wijken La Boca en San Telmo (hier vind je de meeste), maar als je zelf Buenos Aires bezoekt zal je zien dat er nog veel meer zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s